Biovela
Utenos mėsa
Šaltai rūkytas Juodasis kumpis
- Gaminamas iš Lietuvoje užaugintų veislinių kiaulių kumpio.
- Kumpis sūdomas tik tradiciniais lietuviškais prieskoniais: pipirais, česnakais ir lauro lapais.
- Rūkomas buko medžio dūmais, kurie yra valomi perkaitintais vandens garais.
- Šio proceso metu iš dūmų išvalomos suodžių ir smalos dalelės, turinčios kancerogeninių medžiagų.
- Kumpis 3 mėnesius rūkomas ir džiovinamas.
- Gaminys apdovanotas konkurso „Lietuvos metų gaminys 2010“, Maskvoje vykusios tarptautinės parodos „Prodexpo 2011“ ir „AgroBalt 2012” aukso medaliais.
- Barkodas:
2597056
- Svoris:
~ 2,5 kg
- Pakavimas:
Vakuumas
- Galiojimas, paromis:
90
- Laikymo sąlygos:
0 - +15 ºC
- Rūšis:
Aukščiausia rūšis
- Barkodas:
2597217
- Svoris:
~ 400 g
- Pakavimas:
Vakuumas
- Galiojimas, paromis:
90
- Laikymo sąlygos:
0 - +6 ºC
- Rūšis:
Aukščiausia rūšis
- Barkodas:
4770118402015
- Svoris:
110 g
- Pakavimas:
Apsauginės dujos
- Galiojimas, paromis:
90
- Laikymo sąlygos:
0 - +6 ºC
- Rūšis:
Aukščiausia rūšis
Svetainėje naudojami slapukai sklandžiam jos veikimui. Daugiau apie naudojamus slapukus - privatumo politikoje