Biovela Utenos mėsa

Receptai

Kotletai su suflė kepurėlėmis
Majonezą išplakite su 1 kiaušiniu, įmaišykite smulkiai sutarkuoto sūrio. ...
Kario padažas
Susmulkintą svogūną ir obuolį pakepinkite svieste. Suberkite karį...
Keptos bulvės su rozmarinu
Bulvių griežinėlius suklokite skardoje, pagardinkite druska ir apipilkite...
Makaronai su kukulaičiais
Svogūnus ir salierus pakepinkite aliejuje apie 5 min. Nuolat maišydami,...
Graikiškas trintinis „Tzatziki“
Viską sumaišykite, o kad trintinis būtų įdomesnis, įtarkuokite agurko. ...
Makaronų apkepas su voveraitėmis
Stambia trintuve sutarkuokite morkas. Morkų tarkius paskirstykite ant aliejumi...
Bešamelio padažas su salierais arba petražolėmis
Į įpjautą svogūną įsprauskite lauro lapelį ir susmaigstykite gvazdikėlius....
Šviežių kopūstų apkepas, arba „balandėliai“ kitaip
Kopūstą apvirkite sūdytame vandenyje, įberkite cukraus ir įpilkite šiek tiek...
Aštrusis česnakų padažas
Visas sudedamąsias dalis, išskyrus aliejų, gerai sumaišykite. ...
Ant grotelių apkepti kotletukai su šonine ir rozmarinu
Šviežią šoninę apibarstykite ką tik sumaltais pipirais ir tarkuotu česnaku....
< 1 2 3 4 >