Biovela Utenos mėsa

Kitokia burokėlių sriuba su grybais ir mėsos kukuliukais

Jums reikės:

  • 300 g., Biovelos keptų Mamos kukuliukų;
  • 1,5 l., mėsos sultinio;
  • 300 g., šviežių, konservuotų arba džiovintų miško grybų;
  • 2 – 3 nedidelių burokėlių;
  • 2 morkų;
  • 4 – 5 bulvių;
  • 2 valg., šaukšt., aliejaus;
  • Druskos, pipirų, baziliko.
  • Grybus susmulkinkite (jei naudojate džiovintus, prieš tai porą valandų pamirkykite) ir pakepinkite su šlakeliu aliejaus.
  • Burokėlius supjaustykite riekelėmis, morkas – griežinėliais. Suberkite prieskonius, patiekalą apšlakstykite aliejumi ir sudėkite Biovelos keptus Mamos kukuliukus.
  • Viską kepkite orkaitėje 20 min. Vėliau įpilkite sultinio, sudėkite supjaustytas bulves ir dar patroškinkite orkaitėje apie 20 min.
  • Patiekdami šią netradiciškai gaminamą sriubą, paskaninkite grietine