Biovela Utenos mėsa

Rusiškas pukuotukas

Recepto autorius
Tomas Beganskas
Recepto tipas
Karštieji patiekalai
  • 3 BIOVELOS mamos kotletukai
  • 8 šaukštai miltų
  • 1 kiaušinis
  • Šaukštelis druskos
  • 3 šaukšteliai cukraus
  • Sodos
  • Obuolių acto
  • Pieno
  • Alyvuogių aliejaus
  • Į miltus sudėti druską ir cukrų - išmaišyti.

  • Per vidurį miltų padaryti duobutę ir į ja įmušti kiaušinį.
  • Pilant pieną maišyti, kol taps tokios konsistencijos, kaip grietinė.
  • Sodą nugesinti obuolių actu ir suberi į tešlą, bei išmaišyti.
  • Kotletukus supjaustyti grežinėliais.
  • Keptuvėje įkaitinti aliejų.
  • Į tešlą dedam grežinėlį, pamirkom ir su šaukštu pasėmę, dedam į keltuvę.
  • Kepam, kol maloniai paskrus.
  • Skanaus!