Biovela Utenos mėsa

"Mamos" kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu

Recepto autorius
Lina Bulotienė
Recepto tipas
Karštieji patiekalai
  • Biovelos "Mamos" kotletai
  • Padažui:
  • 300 g. pievagrybių
  • imbiero
  • pienas
  • sviesto
  • sojos padažas
  • miltai
  • svogūnų laiškų
  • druskos, maltų pipirų
  • Keptuvej pasidarome padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalelį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti priklauso nuo to kokio intensyvumo norit padažo), aš dėjau maždaug 1/3 dali pievagrybių, šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio dėti pačioj pabaigoj imbierą, o jei silpnesnio ankščiau), įdėti kelis a. šaukstelius miltų, druskos, maltų pipiriukų, viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti 1 a. šaukštelį sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.

  • Skanaus:)

Svetainėje naudojami slapukai sklandžiam jos veikimui. Daugiau apie naudojamus slapukus - privatumo politikoje