Biovela Utenos mėsa

Saldžiarūgštis padažas vištienos filė kepsneliams

Jums reikės:

  • 2 salierų stiebų;
  • 2 morkų;
  • 1 nedidelio svogūno;
  • 1 nedidelio poro;
  • 2 valg., šaukšt. pomidorų padažo;
  • 1 valg., šaukšt. sojų padažo;
  • 1 valg., šaukšt. citrinos sulčių;
  • 4 arbat., šaukšt. krakmolo;
  • 2 arbat., šaukšt. rudojo cukraus.
     
  • Visas daržoves susmulkinkite (morkas – šiaudeliais) ir keletą minučių pakepinkite aliejuje.
  • Atskirame inde sumaišykite pomidorų ir sojų padažą, citrinos sultis, krakmolą ir rudąjį cukrų.
  • Paruoštą masę atskieskite 250 ml., vandens ir supilkite į keptuvę su daržovėmis.
  • Kaitinkite, kol padažas sutirštės.