Biovela Utenos mėsa

Raudonasis padažas

Jums reikės:

  • 400 g., šviežių saulėje sunokusių arba konservuotų pomidorų;
  • 2 valg., šaukšt., vandens;
  • 1 svogūno;
  • 2 česnako skiltelės;
  • 1 valg., šaukšt., citrinų sulčių;
  • 1 arbat., šaukšt., Dižono garstyčių;
  • 2 valg., šaukšt., aliejaus;
  • 1 valg., šaukšt., rudojo cukraus;
  • 1 arbat., šaukšt., aitriųjų paprikų miltelių;
  • Druskos, pipirų.
  • Šiek tiek pakepinkite smulkintus svogūną ir česnaką, kol šie apskrus.
  • Į keptuvę sudėkite visas kitas sudedamąsias dalis ir palikite 20 min. troškintis.
  • Šį padažą galite patiekti ir karštą, ir šaltą, su šaltais ar ant žarijų pakeptais Biovelos keptasi Mamos kukuliukais ar kotletukais.