Biovela Utenos mėsa

Baltasis močiutės padažas, pagardintas čiobrelių šakelėmis

Jums reikės:

  • 100 ml., vandens;
  • 500 g., grietinėlės;
  • 150 g., aliejaus;
  • 2 svogūnų;
  • 1 arbat., šaukšt., miltų;
  • Kuokštelio ką tik skintų čiobrelių šakelių;
  • Druskos, pipirų.
  • Smulkintą svogūną pakepinkite aliejuje. Miltus išmaišykite vandenyje ir supilkite į keptuvę.
  • Kaitinkite ant nedidelės ugnies. Greitai maišydami supilkite grietinėlę. Įdėkite čiobrelių šakeles, patiekalą paskaninkite druska ir pipirais.
  • Tai nuostabus padažas, kurį visi puikiai prisimename valgydavę pas močiutę, o iš jos išmokusi, tokį padažą gamindavo ir mama. Jis puikiai tinka prie Biovelos keptų Mamos kotletukų.