Biovela Utenos mėsa

Padažai

Saldžiarūgštis padažas vištienos filė kepsneliams
Visas daržoves susmulkinkite (morkas – šiaudeliais) ir keletą minučių...
Raudonasis padažas
Šiek tiek pakepinkite smulkintus svogūną ir česnaką, kol šie apskrus. ...
Pomidorų padažas
Morką, salierą, svogūną ir kumpį susmulkinkite kuo smulkiau. Viską...
Krienų ir majonezo padažas
Gerai suplakite visas sudedamąsias dalis, ir padažas paruoštas. Jei...
Sūrio padažas
Šis padažas gaminamas panašiai kaip MOČIUTĖS. Išlydykite sviestą....
Kario padažas
Susmulkintą svogūną ir obuolį pakepinkite svieste. Suberkite karį...
Graikiškas trintinis „Tzatziki“
Viską sumaišykite, o kad trintinis būtų įdomesnis, įtarkuokite agurko. ...
Bešamelio padažas su salierais arba petražolėmis
Į įpjautą svogūną įsprauskite lauro lapelį ir susmaigstykite gvazdikėlius....
Aštrusis česnakų padažas
Visas sudedamąsias dalis, išskyrus aliejų, gerai sumaišykite. ...
Baltasis močiutės padažas, pagardintas čiobrelių šakelėmis
Smulkintą svogūną pakepinkite aliejuje. Miltus išmaišykite vandenyje ir...