Biovela Utenos mėsa

Ant grotelių kepti vėrinukai

Jums reikės:

  • 300 g., Biovelos keptų Mamos kukuliukų;
  • 2 karštai rūkytų dešrelių;
  • 6 nedidelių pievagrybių;
  • 4 vidutinio dydžio svogūnų;
  • 8 vynuoginių pomidorų;
  • 1 raudonosios, geltonosios, žaliosios paprikos;
  • 1 vidutinio dydžio poro;
  • Šalavijo lapų;
  • Šiek tiek aliejaus;
  • Druskos, aitriosios paprikos.
  • Ant iešmo pakaitomis suverkite kukulius, pusiau perpjautus svogūnus ir pomidorus, dešrelių griežinėlius, porų ir paprikų gabalėlius.
  • Vėrinuką apšlakstykite aliejumi ir pakepkite ant grotelių 5 min. Patiekdami papuoškite šalavijo, baziliko ar petražolės lapeliais.
  • Jei norite, kad patiekalas būtų pikantiško skonio, kukuliukus verkite pakaitomis su į šoninę įvyniotomis obuolių skiltelėmis.