Biovela Utenos mėsa

Karštieji patiekalai

Šepardo pyragas, arba piemenėlių apkepas
Paruoškite kietoką bulvių košę su 50 ml pieno. Gilią skardą...
Kukuliukais įdarytos cukinijos
Išilgai per pusę perpjaukite cukinijas, išgremžkite vidų ir minkštimą...
Prancūziški kotletukai
Smulkintus svogūnus pakepinkite svieste kartu su miltais, kol jie parus ir taps...
Kotletai su suflė kepurėlėmis
Majonezą išplakite su 1 kiaušiniu, įmaišykite smulkiai sutarkuoto sūrio. ...
Makaronai su kukulaičiais
Svogūnus ir salierus pakepinkite aliejuje apie 5 min. Nuolat maišydami,...
Makaronų apkepas su voveraitėmis
Stambia trintuve sutarkuokite morkas. Morkų tarkius paskirstykite ant aliejumi...
Šviežių kopūstų apkepas, arba „balandėliai“ kitaip
Kopūstą apvirkite sūdytame vandenyje, įberkite cukraus ir įpilkite šiek tiek...
Ant grotelių apkepti kotletukai su šonine ir rozmarinu
Šviežią šoninę apibarstykite ką tik sumaltais pipirais ir tarkuotu česnaku....
Ant grotelių kepti vėrinukai
Ant iešmo pakaitomis suverkite kukulius, pusiau perpjautus svogūnus ir...
Vėrinukai
Keptuvėje ar ant grotelių paskrudinkite kukuliukus. Ant medinio...