Karštieji patiekalai
- Šepardo pyragas, arba piemenėlių apkepas
- Paruoškite kietoką bulvių košę su 50 ml pieno. Gilią skardą...
- >

- Kukuliukais įdarytos cukinijos
- Išilgai per pusę perpjaukite cukinijas, išgremžkite vidų ir minkštimą...
- >

- Prancūziški kotletukai
- Smulkintus svogūnus pakepinkite svieste kartu su miltais, kol jie parus ir taps...
- >

- Kotletai su suflė kepurėlėmis
- Majonezą išplakite su 1 kiaušiniu, įmaišykite smulkiai sutarkuoto sūrio. ...
- >

- Makaronai su kukulaičiais
- Svogūnus ir salierus pakepinkite aliejuje apie 5 min. Nuolat maišydami,...
- >

- Makaronų apkepas su voveraitėmis
- Stambia trintuve sutarkuokite morkas. Morkų tarkius paskirstykite ant aliejumi...
- >

- Šviežių kopūstų apkepas, arba „balandėliai“ kitaip
- Kopūstą apvirkite sūdytame vandenyje, įberkite cukraus ir įpilkite šiek tiek...
- >

- Ant grotelių apkepti kotletukai su šonine ir rozmarinu
- Šviežią šoninę apibarstykite ką tik sumaltais pipirais ir tarkuotu česnaku....
- >

- Ant grotelių kepti vėrinukai
- Ant iešmo pakaitomis suverkite kukulius, pusiau perpjautus svogūnus ir...
- >
