Biovela Utenos mėsa

Troškintos morkos su petražolėmis

Jums reikės:

  • 200 ml pieno
  • 100 g sviesto
  • 12 vidutinio dydžio morkų
  • 1 valg. šaukšt. kvietinių miltų
  • 1 arbat. šaukšt. cukraus
  • Druskos, petražolių
     
  • Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais ir suberkite į nedidelį kiekį vandens.
  • Kai vanduo užvirs, įberkite cukraus ir druskos.
  • Patroškinkite ant silpnos ugnies apie 30 min., likusį vandenį nugarinkite.
  • Įpilkite ištirpinto sviesto, miltų ir pieno (arba morkų nuoviro) mišinį. Dar keletą minučių pakaitinkite.
  • Patiekite su Biovelos keptais Mamos kukuliukais ar kotletais, papuošę petražolėmis.