Biovela Utenos mėsa

Itališki ryžiai

Jums reikės:

  • 150 g., ryžių;
  • 300 g., sultinio;
  • 100 g., tarkuoto kietojo sūrio;
  • 5 – 6 marinuotų, saulėje džiovintų pomidorų;
  • 1 mažo svogūno;
  • 1/2 valg., šaukšt., alyvuogių aliejaus;
  • Šviežių baziliko lapelių;
  • Druskos, pipirų.
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Jį pakepinkite su ryžiais, supilkite sultinį ir virkite 20 min. Nemaišykite.
  • Juostelėmis supjaustykite pomidorus, susmulkinkite baziliko lapelius ir viską įmaišykite į ryžius. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Patiekdami patiekalą apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu.