Biovela Utenos mėsa

Vytintas Jubiliejaus kumpis

  • Gamybai parenkami vieno dydžio kumpiai.
  • 3 savaites sūdomi sausai, kartas nuo karto juos apverčiant.
  • Tuomet kumpiai patenka i specialaus klimo kameras, jose brandinami 4 mėnesius.
  • Šio ilgo technologinio proceso metu, vykstant fermentacijos procesams, susiformuoja ypatingas ilgai brandintos mėsos skonis su pelėsinio sūrio ir vyno prieskoniu bei aromatu.
  • Barkodas:
    4770118402725
  • Svoris:
    70 g
  • Pakavimas:
    Apsauginės dujos
  • Galiojimas, paromis:
    90
  • Laikymo sąlygos:
    0 - +6 ºC
  • Rūšis:
    Aukščiausia rūšis
Svetainėje naudojami slapukai sklandžiam jos veikimui. Daugiau apie naudojamus slapukus - privatumo politikoje