Biovela Utenos mėsa

Šaltai rūkytas Juodasis kumpis

  • Gaminamas iš Lietuvoje užaugintų veislinių kiaulių kumpio.
  • Kumpis sūdomas tik tradiciniais lietuviškais prieskoniais: pipirais, česnakais ir lauro lapais.
  • Rūkomas buko medžio dūmais, kurie yra valomi perkaitintais vandens garais. 
  • Šio proceso metu iš dūmų išvalomos suodžių ir smalos dalelės, turinčios kancerogeninių medžiagų. 
  • Kumpis 3 mėnesius rūkomas ir džiovinamas. 
  • Gaminys apdovanotas konkurso „Lietuvos metų gaminys 2010“, Maskvoje vykusios tarptautinės parodos „Prodexpo 2011“ ir „AgroBalt 2012” aukso medaliais.
  • Barkodas:
    2597056
  • Svoris:
    ~ 2,5 kg
  • Pakavimas:
    Vakuumas
  • Galiojimas, paromis:
    90
  • Laikymo sąlygos:
    0 - +15 ºC
  • Rūšis:
    Aukščiausia rūšis
  • Barkodas:
    2597217
  • Svoris:
    ~ 400 g
  • Pakavimas:
    Vakuumas
  • Galiojimas, paromis:
    90
  • Laikymo sąlygos:
    0 - +6 ºC
  • Rūšis:
    Aukščiausia rūšis
  • Barkodas:
    4770118402015
  • Svoris:
    110 g
  • Pakavimas:
    Apsauginės dujos
  • Galiojimas, paromis:
    90
  • Laikymo sąlygos:
    0 - +6 ºC
  • Rūšis:
    Aukščiausia rūšis
Svetainėje naudojami slapukai sklandžiam jos veikimui. Daugiau apie naudojamus slapukus - privatumo politikoje