Biovela Utenos mėsa

Naujienos

"Lėto virimo" technologija

Spalio 16 d., 2018 m.

„Biovela“ pristato naują standartą kepsnių pasaulyje – lėtą virimą (slow cooking).

Pasitelkus šią technologiją, kepimui ruošiama mėsa net iki 6-9 valandų verdama žemoje, tik 85 °C temperatūroje. Taip gaminama ji neturi tiesioginio sąlyčio su karštu oru, todėl išlaiko drėgmę bei išskirtinį skonį – išlieka itin minkšta ir sultinga, tiesiog slystanti nuo kaulo. Šiuos patiekalus pagaminsite itin greitai ir paprastai, o geras rezultatas – garantuotas. Pabandykite patys – pirštus apsilaižysite!

  • Lėtai virta „Slow cooked“ kiaulienos karka alaus marinate
  • Lėtai virta „Slow cooked“ kiaulienos sprandinė medaus ir garstyčių marinate
  • Lėtai virti „Slow cooked“ kiaulienos šonkauliai „XXL“ BBQ padaže
  • Lėtai virti „Slow cooked“ kiaulienos šonkauliai BBQ padaže

Plačiau apie lėtai virtą „Slow cooked“ produktų liniją rasite paspaudę šią nuorodą.

Lėtai virtą „Slow cooked“ produktų linija galima įsigyti MAXIMA XX XXX parduotuvėse ir internetinėje parduotuvėje BARBORA.