Biovela Utenos mėsa

Naujienos

Atnaujinta BIOVELA brandintos jautienos linija

Liepos 19 d., 2017 m.

 

 Pristatome dar vieną naujieną – atnaujintą BIOVELA brandintos jautienos liniją, kurią sudaro tik kruopščiai atrinktos lietuviškos jautienos kepsniai. Brandinimas, tai procesas, kurio metu vidinių fermentų veikiama mėsa 21-ą dieną laikoma specialioje patalpoje 0-+2 °C temperatūroje. Brandinimas jautienai suteikia minkštumo, pabrėžia subtilų ir išskirtinį jautienos skonį. Taip pat sutrumpina jautienos kepsnio ruošimo laiką.

 

Naujinant šią gaminių liniją, daug dėmesio buvo skirta pakuotėms. Ankstesnės pakuotės atnaujintos vizualiai, produktai nuo šiol pakuojami naudojant SKIN vakuuminę pakuotę. Ji produktams suteikia ne tik papildomo estetinio grožio, bet ir patogumo – šią pakuotę yra žymiai lengviau atidaryti.

Taip pat buvo susiaurintas anksčiau turėtas asortimentas. Dabar jį sudaro tik pagrindinės, labiausiai vartotojų pamėgtos pozicijos, o siekiant palengvinti vartotojų apsisprendimą pirkti - nuo šiol pateikiami tik fiksuoto svorio gaminiai.

Džiaugiamės ir tuo, jog perdėliojus gamybą ir pradėjus taikyti efektyvesnius galvijų atrankos kriterijus – praplėsta šios gaminių linijos distribucija.

 

Atnaujintą brandintos jautienos asortimentą sudaro:

 

  • Nugarinės ir išpjovos kepsnys su kaulu T-BONE;
  • Išpjovos medalionai FILET MIGNON;
  • Antrekoto kepsnys su kaulu PRIME RIB;
  • Antrekoto kepsnys be kaulo RIB EYE;
  • Nugarinės kepsnys be kaulo NEW YORK STRIP.

 

 

Šiais gaminiais prekiaujama visose didžiosiose MAXIMA parduotuvėse bei BARBORA tinkle.